21-05-11

Goed en wel aangekomen in Austin, Texas

Hier wat nieuws van ons vanuit Austin, Texas.

Gisteren op tijd vertrokken vanuit Brussel naar New York en rustige vlucht van zo'n goeie 8 uur. Na de landing hadden we een goeie 3h15 om oze andere vlucht te halen, dit ging moeiteloos, immigratie, douane alles verliep perfect. Een groot geluk voor onze rokers was dat we de ingang van de luchthaven moesten passeren om terug in te checken, ze konden dus hun longen vullen met de lucht uit new york maar ook van hun sigarettje. De vlucht vertrok om 15h59, door omstandigheden hebben we meer dan een uur staan aanschuiven op de runway, al bij al zijn we toch op tijd geland in Austin, dit om 19h05 plaatselijke tijd, ik moet wel zeggen het was een bumpie flygt, we zijn door onweer gevlogen wat het heftig maakte. Eens in Austin was dit al allemaal vlug vergeten met zo'n goeie 30 graden, dit was een groot verschil vergeleken met New York zo'n 17 graden.

Het was terug een blij weerzien bij Mario en Michele, de eerste long stars werden een feit en ik moet zeggen ze smaakten na een trip van zo'n 22 uur. We zijn dan ook met gans de bende nog iets gaan eten in Austin, want de magen konden wat voedsel gebruiken.

Dus met de van en "KING ARTHUR" in de back genoten we van onze eerste rit door Austin. Op terras thuis nog wat nagepraat en iedereen begon stelselmatig te verdwijnen richting bed, Pascal, Patrick en Mario maakten eerst nog de frigo leeg en na zo'n 28 uur wakker zochten we ook ons bed op voor een welverdiende rust.

Vandaag was iedereen vroeg wakker tussen 8 en 9, straks gaan we wat inkopen doen en vanmiddag staat er een bezoek gepland downtown Austin. Vanavond zijn we uitgenodigd op een prive party van allemaal muzikanten, het beloofd er leuk te worden.

Zo voor zover de eerste berichtgeving, ik ga proberen om iedere dag iets te posten tot morgen, de bende en King Arthur.

100_1619.JPG

100_1623.JPG

100_1626.JPG

16:45 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Amuseer je moar, en vergeet de diettiste maar voor drie weken.

Gepost door: Paul | 21-05-11

Reageren op dit commentaar

Leuk om iets van jullie te horen. Geniet er van en van iedereen hier de groetjes. Tot later !!!

Herman en Ann

Gepost door: Ann | 21-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.