22-05-11

Dag 2 in de muziek stad Austin.

Voor ons is dag 2 aangebroken, na een welverdiende nachtrust ten huize Gonzalez komt iedereen stilletjes aan wakker, zoals gewoonlijk redelijk vroeg, onze biologische klok staat nog op belgische tijd. Ons eerste Amerikaanse ontbijt was dan ook een feit, ondertussen werden de plannen gemaakt voor deze week, vanavond worden we uitgenodigd bij een muzikant thuis om te jammen in zijn tuin, morgen lazy sunday en 's avonds 2 optredens in de continental club, maandag gaan we naar San Antonio met een bezoek aan sea world en de riverwalk, dinsdag is shopping day for the lady's en voor Patrick en James is het een dag volledig in het teken van muziek, muziekwinkels gaan bezoeken, een fabriek waar ze gitaren maken en gaan repeteren met amerikaanse muziekanten, Pascal is nog aan het denken als hij meegaat als bodycard met de vrouwen of als hij zich ook in de muziek zal gooien.

Vandaag zijn we downtown Austin gaan bezoeken, onder andere de capitol, sixth street, coloradoriver, op sixth street zijn we in het oudste hotel van Austin even gaan verpozen want de temperatuur en de hoge vochtigheidsgraad is goed voelbaar (+/- 35 graden)

Eenmaal terug ten huize Gonzalez had iedereen nood aan een frisse douche, dan richting land and caddle steakhouse, de eerste biefstukken waren dan ook verorberd en ik moet zeggen ze waren heerlijk.

Volgende stop was in Patricks house, als we daar toekwamen zat het er al vol met muzikanten die kwamen jammen, amerikaanse, franse, spaanse, enz..., multicultureel dat we zeggen. De bacardi vloeide rijkelijk bij Jessie en Dagmar zeker en they drunk it the texan way "Austin Poor", 3/4 bacardi 1/4 cola. De jam party kon beginnen muzikanten liepen op en af om te spelen, plots zat ik ook zonder het zelf te weten tussen de muzikanten djembi te spelen, ik moet zeggen het deed me deugd om eens terug de fibes te voelen, de avond kon al niet meer stuk.

De terug weg naar het huis van Mario hebben we wat afgelachen in "The Van", Pascal kon plots geen nederlands en engels meer hij sprak alleen nog frans wat voor veel plezier zorgde.

Patrick, James en Mario hebben nog de nacht afgesloten op het terras buiten met een long star, rond 4 uur in de morgen was het tijd om te gaan slapen, we konden dan ook een mooie dag afsluiten, op naar de volgende.

100_1647.JPG

100_1638.JPG

100_1645.JPG

100_1649.JPG

100_1657.JPG

100_1658.JPG

100_1661.JPG

 

20:27 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Allez, loat je moar goan. Groetjes en nog veel leute

Gepost door: Paul | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.