28-05-11

Terug online na afwezigheid

Hallo hier zijn we dan terug, in Vegas hadden we geen internet, maar in feite ook geen tijd, we waren al met een 5 tal uren vertraging toegekomen en de schrik van ons leven opgedaan een vrije val met het vliegtuig boven Vegas van de zeer sterke wind, was de eerste keer dat ik dit meemaakte en ik denk aan het geschreeuw die te horen was op het vliegtuig van veel mensen, al bij al zijn we toch veilig op de grond gekomen.

Nadat we in ons hotel zijn aangekomen, zijn we direct the strip opgetrokken, na een uurtje wandelen moest ik opgeven, de hevige pijn aan mijn voeten begon parten te spelen, de rest van onze groep ging verder gaan verkennen, Pascal wist ondertussen ook al een beetje de weg na zijn vorige bezoek. We hebben er 2 nachten geweest en toch alles kunnen bezoeken wat we wilden, dus Vegas was weeral geslaagd.

Vandaag 27/05 zijn we dan om 11h30 vanuit rental cars in Vegas vertrokken richting ZION NP, daar toegekomen hebben we de shuttle bus genomen om het park te gaan bezichtigen, wondermooi in één woord!, na zion doorgereden naar onze overnachting te cedar city, een mooi motel met mooie kamers, rond 21 uur zijn we gaan eten, dit was iets minder voor sommigen onderons, veel geld maar toch niet zo lekker.

Morgen staat Bryce canyon voor ons op het programma, hopelijk blijft het nog droog want ze geven voor de komende dagen geen mooi weer, maar wat we al hebben gehad kunnen ze ons niet meer afnemen.

DSCN0053.JPG

07:29 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.