29-05-11

Vlug een berichtje uit Utah, Beaver.

Hallo, wegens het slecht internet in dit motel, zal ik geen foto's posten, de foto's zullen voor morgen zijn.

Vandaag een volledige dag in het teken van de natuur, vanmorgen vertrokken om 9h00 in Ceder city, historic dowtown bezocht en het visitor centrum. In het visitor centrum raden ze ons aan de senic byway 12 te nemen, vertrekkende vanuit Bryce canyon, dit was zeker geen slechte aanrader, de volledige dag in de natuur, zo'n 450 kilometer gereden vandaag.

We hebben tot op een hoogte van 3000 meter gereden en we zaten goed in de sneeuw, het was adembenemend, we vielen van de ene temperatuur in de andere vandaag het laagste dat we hebben gehad was 46F en het hoogste 85F, zeker een aanrader voor wie van de natuur houdt, ik probeer morgen de foto's te laten zien.

Morgen vertrekken we van Beaver naar Salt Lake City, zo'n goeie 350 km rijden, dan verblijven we 2 nachten in Salt Lake, hopelijk zal het weer wat meevallen, want ze geven regen, we zullen wel zien.

Nu iedereen amuseert zich rot in de groep, ik weet niet hoeveel foto's er al genomen zijn, maar ik denk dat het een 20 dubbele langspeelfilm zal worden.

Van ons de groeten aan iedereen en tot schrijft vanuit Salt Lake City.

Den Patten.

05:04 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.