31-05-11

Salt lake city, dag 2

Vandaag er eens van geprofiteerd om uit te slapen, na de korte nachten in Austin en Las Vegas was dit meer dan welkom, we verzamelden om 10h00 aan onze kamer om te gaan ontbijten, deze keer gingen we naar Dennys, waar we aten voor ontbijt en middagmaal samen. De ene koos voor een degelijke normaal amerikaans ontbijt de andere voor het iets grotere werk, ultimate omlet bvb.

DSCN3379.JPG

DSCN3380.JPG

Daarna gingen we op aanraden van de toeristische dienst richting Antelope Island, zo'n 45 min rijden van dowtown Salt lake city. Het is een eiland waar veel wild zit, onder andere antilopen, bizons, vogels, klein wild enz..., we hadden geluk omdat in het kader van memorial day er een klein festival bezig was van couwboys op het eiland, waar we met z'n allen van genoten.

DSCN3381.JPG

DSCN0089.JPG

DSCN0073.JPG

DSCN0077.JPG

Op de terugweg naar salt lake city, maakte mijn GPS plots een raar geluid, inderdaad we passeren aan een DQ, tijd om te stoppen voor een middag ijsje.

DSCN0092.JPG

Dan richting SLC, Dash was niet zo goed, kwam dit door de DQ??, nu we gingen richting hotel zodat ze wat kon rusten op haar bed, de rest ging richting State Capitol, rondrijden in Salt lake City, bezoek aan Best Buy, waar Patrick terug iets mocht kopen voor zijn vrouw, een nieuwe lens voor het fototoestel.

Na alles te hebben bezocht gingen we terug richting hotel, om Pascal en Dagmar op te halen om te gaan eten, de keuze viel op Long Star steakhouse, maar als we op het adres aankwamen waren het enkel kranen die we zagen staan, gebouw was plat gesmeten, dan maar richting Chilly's, de meesten kozen voor steak, andere kozen voor shrimps en ghislain ging voor fajitas, iedereen was meer dan voldaan.

DSCN0093.JPG

Nu nog gezellig op de kamer samen genieten van een biertje en een kaartje leggen en morgenvroeg vertrekken we richting Alpine, de volgende dagen zijn weer volledig in het teken van de natuur, tot dusver, we proberen de volgende dagen terug bij te posten.

05:55 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.