10-12-11

Mijn volgende stage met de Fireobservers, Denver Colorado.

Mijn nieuwe stage als stage begeleider ligt vast, volgend jaar gaan we van 21/05/2012 tem 05/06/2012 op stage bij de fire department van Denver Colorado.

Vooraf aan de stage vertrekken Paul en mezelf reeds op 16/05/2012 richting San Francisco, waar we een 2 tal dagen zullen verblijven om contacten te leggen, vanuit San Francisco rijden we met de trein Amtrak richting Reno, Nevada. In Reno zullen we één nacht verblijven, Reno is een Stad waar we met de Fireobservers reeds een stage hebben gelopen, ook daar zullen we kijken of de connecties er nog steeds zijn. Vanuit Reno rijden we terug verder met de trein door de rocky mountains richting Denver, Colorado, de tijd die we hiervoor rijden met de trein is zo'n 1 1/2 dag.

We komen dan een dag eerder aan dan de deelnemers van de stage, zodat we met onze plaatselijke contact persoon assistant Chief, reeds afspraken kunnen vast leggen voor de stage en de verdeling van de stations voor het ride a long program.

Op 21/05 landen dan al onze deelnemers van de stage waar Paul en mezelf iedereen zal opwachten op de impossante luchthaven van Denver, Colorado  http://flydenver.com/ . Als iedereen in onze huurwagens zit hebben we nog een ritje van zo'n 25 kM voor de boeg naar onze eerste hotel, waar iedereen na een vermoeide reis zich kan verfrissen en waar we dan met de groep het centrum van Denver zullen gaan verkennen en iets gaan eten. De volgende dag 22/05 begint dan onze eigenlijke stage tem 28/05/2012.

Op volgende link kan je het ganse gebeuren van de Denver fire department mee volgen op de live scanner http://www.radioreference.com/apps/audio/?feedId=7435 .

Op memorial day 28/05/2012 vertrekken we dan uit Denver voor onze toeristische trip door Utah, met verschillende stops in verschillende hotels, stoppen we voor een tweetal nachten in Las Vegas, en rijden we de volgende dagen door Arizona, om te eindigen in Phoenix om vandaar op 04/06/2012 te vertrekken richting Belgie.

In de komende maanden zal ik terug meer informatie posten over deze voorbereidingen van onze trip en zal je ook de volledige trip kunnen volgen op onze reisblog van de fireobservers http://denver2012.skynetblogs.be

18:59 Gepost door Den Patten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

Reageren op dit commentaar

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: electricien paris | 21-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.